Editorial

Oamenii care schimbă mentalități

25 oct. 2017 2 min

Oamenii care schimbă mentalități

Reading Time: 2 minute

Să te dedici proiectului tău, să nu renunți când totul pare imposibil și să vezi cum crește și este premiat la nivel internațional este cel mai frumos sentiment de împlinire.

Să te lupți cu marile companii, cu mentalitățile managerilor care cred că, dacă donează 100 de lei, susțin asociațiile, sustenabilitatea și mai fac și CSR este un coșmar pe care nu-l pot înțelege decât cei care au trecut prin această situație. Dar să reușești să nu renunți în fața lor este o mare realizare!

Mai mult, să întâlnești pe acest drum colegi care să-ți devină prieteni, pentru că aveți aceleași valori și demonstrează aceeași tenacitate, este o bucurie care greu poate fi exprimată în cuvinte.

Așa sunt oamenii care formează echipa EFdeN. Echipa și asociația care a reușit să califice România la trei ediții ale competiției globale Solar Decathlon cu proiecte de case solare, de fiecare dată mai îndrăznețe și mai eficiente. Majoritatea nu au mai mult de 25-27 de ani, dar știu deja, din experiență, că nimic nu este imposibil. Ei formează echipa pe care mă bucur că am întâlnit-o și alături de care am fost de fiecare dată în ultimii ani. Merită toată admirația, dar mai ales sprijinul nostru.

Zilele acestea se pregătesc pentru competiția Solar Decathlon Middle East din Dubai. Vor reprezenta din nou România. Vor arăta că suntem mai mult decât credem noi despre noi, decât se vede la televizor! Sunt din nou la start. Gata să reușească ce și-au propus.

Vă recomand să-i cunoașteți. Să le aflați povestea și realizările. Le veți deveni parteneri și fani pentru că ne arată, încă o dată, că se poate! Pentru că, într-un mediu atât de tarat cum e cel din România, o mână de studenți au îndrăznit să viseze și să construiască.

Pentru că, în ciuda tuturor problemelor, au reușit să schimbe însăși mentalitatea celor care le-au fost împotrivă!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: