Management Stiri

Director general nou la ALD Automotive Romania

19 iul. 2016 < 1 min

Director general nou la ALD Automotive Romania

Reading Time: < 1 minut

Frederic Banco-ALDALD Automotive, divizia specializata in leasing operational si administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Societe Generale, anunta numirea lui Frederic Banco in functia de Director General al ALD Automotive Romania incepand cu 1 septembrie 2016.

Frederic Banco il inlocuieste pe Shane Dowling, care va fi promovat in functia de Director Regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est si, totodata, va deveni CEO al ALD Automotive Turcia. Shane va coordona activitatea celor 4 filiale din Turcia, Romania, Grecia si Bulgaria.

Frederic Banco, care a fost anterior Director General al ALD Automotive Maroc, are o experienta de 20 de ani in domeniul leasingului operational. „Romania este o piata dinamica, cu potential si oportunitati de dezvoltare pentru segmentul leasingului operational. Imi propun sa dezvolt in continuare atat activitatile comerciale ale companiei, cat si gama de produse si servicii, astfel incat clientii sa beneficieze de toate inovatiile din domeniu”, a declarat Frederic Banco, noul Director General al ALD Automotive Romania.

Din 2011, ALD Automotive Romania a inregistrat o evolutie pozitiva atat in ceea ce priveste cresterea flotei (cu peste 40%), cat si a numarului de clienti (cu mai mult de 30%).

Save

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: