Marketing Stiri

Director nou la Heidi

24 feb. 2015 < 1 min

Director nou la Heidi

Reading Time: < 1 minut

Daniela Dumitrascu a devenit noul director de marketing al companiei Heidi Chocolat, din aceasta luna.  

Inainte de numirea sa in noua functie, a ocupat postul de Director de Marketing al Delaco, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala a lactatelor. Daniela are si o experienta de 7 ani in industria dulciurilor, unde s-a ocupat de branduri precum Poiana, Belvita si Barni, detinute de grupul Mondelez (fost Kraft).

“Heidi este un brand cu o bine meritata reputatie si ma bucur sa ma alatur unei echipe experiementate, care a stiut sa echilibreze rigoarea profesionala cu grija pentru individualitate. In urmatoarea perioada ne vom concentra pe cresterea brandului atat pe piata locala, cat si la nivel international”, spune Daniela Dumitrascu.

In prezent, Heidi Chocolat este lider pe segmentul ciocolatei premium in Romania. In 2013, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 76,2 milioane de lei, jumatate din ea fiind reprezentata de exporturi. Prezenta in 50 de tari la nivel global, Heidi este cunoscuta pe piete precum cele din Germania, Austria, Marea Britanie, Elvetia, Rusia si China. 

Prezenta astazi in 50 de tari, Heidi Chocolat a fost fondata in anul 1994 de catre familia elvetiana Laederach, proprietarul companiei Confiseur Laederach AG, un faimos producator de produse de cofetarie şi ciocolata premium. In aprilie 2013, Heidi a devenit parte a KEX Confectionery SA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: