Marketing Stiri

Echipa noua in Vitrina Advertising

5 feb. 2015 2 min

Echipa noua in Vitrina Advertising

Reading Time: 2 minute

Agentia full-service Vitrina Advertising a recrutat trei noi persoane pentru pozitii de management. Astfel, Ioana Caprar este Business Development Manager, Cecilia Maruta coordoneaza Departamentul Digital, iar Raluca Crisan – Departamentul PR.

De la stanga - Cecilia Maruta, Ioana Caprar, Raluca Crisan
Cecilia Maruta, Ioana Caprar si Raluca Crisan

 

Ioana Caprar este specialist in marketing si comunicare si are o experienta de 13 ani acumulata ca director executiv in agentii de publicitate si digital marketing, marketing manager in companii din domeniul productiei publicitare si apoi HoReCa, head of business development Romania pentru o companie internationala de web & social media mining si consultant de marketing pentru companii locale si nationale.

Cecilia Maruta are o experienta profesionala de 17 ani si a lucrat in Cluj-Napoca si Bucuresti in companii din industria publicitara, presa, IT si sectorul non-guvernamental. A fost implicata in coordonarea unor proiecte precum „Verde urban” si „Targul verde. Are  studii aprofundate in Filosofie si acreditari in Resurse umane si Management de proiect.

Profesionist cu 12 ani de experienta in comunicare, Raluca Crisan si-a inceput cariera in presa (Clujeanul, Ziarul Clujeanului si Evenimentul Zilei), iar din 2008 s-a specializat in Relatii publice. A fost implicata in proiecte de comunicare pentru Rombat, Asociatia Berarii Romaniei, TIFF, Colours of Cluj, Electric Castle, Photo Romania Festival, Jazz in the Park, Targul de Cariere etc. si actiuni de voluntariat (Branding Cluj-Napoca, Lecturi urbane a la Cluj, TEDxCluj, Asociatia Autism Transilvania). Este trainer autorizat si doctorand in Sociologie.

Vitrina Advertising a fost infiintata in 1992, are sediul central la Cluj-Napoca si reprezentanta la Bucuresti.  PR. Printre clientii agentiei se numara Ambient, Banca Transilvania, Billa, Cluj Innovation Park, Danfoss, Domeniul Coroanei Segarcea, Emerson, Eximtur, Gedeon Richter Romania, Iulius Management Center, Kastamonu Romania, Metro, Michelin, Monor, Universitatea “Babes-Bolyai”, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Vitacom.

Din 2014, Vitrina Advertising reprezinta Romania in reteaua globala de agentii independente AMIN – Advertising and Marketing International Network.

Activitatea agentiei este coordonata de Mihaela Rus din pozitia de director general.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: