Management Video

VIDEO: Cum te pregătești pentru criză

7 aug. 2020 < 1 min

VIDEO: Cum te pregătești pentru criză

Reading Time: < 1 minut

Ca să știi ce să faci în criză, e important ce ai făcut înainte de criză, spune Dan Ștefan, Managing Partner Autonom, în această intervenție din seria „Leadership in times of crisis”.

„La precedenta criză nu eram așa de pregătiți. Am ieșit cu bine din ea pentru că eram la o dimensiune unde puteam să fim agili, ne-am mișcat destul de repede, am găsit niște oportunități pe piață, n-a fost așa de dramatic. (…) E foarte interesant să vezi dacă ești bun și la scalat în jos. În sus, poate toată lumea să scaleze cu ceva resurse și curaj. Acum vom vedea cât de ușor poate fi scalat și în jos la nevoie acest business. Pentru noi, asta înseamnă că am renunțat la majoritatea achizițiilor de mașini programate pentru următoarele luni, peste 700 de mașini, mai exact”, spune Dan Ștefan.

Dincolo de a căuta soluții pentru reducerea costurilor, o altă lecție a crizei evidențiată de managing partnerul Autonom este căutarea de noi oportunități de venituri, să vezi dacă poți să te reinventezi în ceea ce privește ce oferi și cui oferi.

Discuția face parte din seria “Leadership in times of crisis, lansată în luna martie de Maastricht School of Management (MSM) România.

Mai jos găsiți întreaga intervenție a lui Dan Ștefan despre adaptarea businessului pentru a face față mai bine situațiilor de criză.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: