Stiri Companii Tech

Echipamente Bang & Olufsen inspirate de Drumul Mătăsii din China

6 ian. 2023 < 1 min

Echipamente Bang & Olufsen inspirate de Drumul Mătăsii din China

Reading Time: < 1 minut

Bang & Olufsen lansează o colecție în ediție limitată, inspirată de culorile și elementele clasice ale străvechiului Drum al Mătăsii din China. Colecția include cinci produse B&O: boxa Beoplay A9, boxa portabilă Beolit ​​​​20, boxa portabilă Beosound A1, căștile Beoplay H95 și căștile Beoplay EX true wireless, cu anulare activă a zgomotului.

Culorile Orientului

Alături de Drumul Mătăsii, această nouă colecție se inspiră din paleta tradițională de culori de Anul Nou – roșu chinezesc, verde jad și auriu. De la picioarele din lemn ale Beoplay A9, la carcasele din aluminiu ale Beoplay H95 și Beoplay EX, întreaga colecție de produse reflectă tema.

De asemenea, colecția integrează noduri din piele, împletite manual, pentru Beosound A1 și Beolit ​​​​20.

Bang & Olufsen colaborează și cu muzicienii chinezi Lumi Liu, Matt Lv și Corsak Hu pentru a crea un conținut care sărbătorește colecția, precum și cultura și tradițiile orientale.

6.000 de km

Drumul Mătăsii acoperea peste 6.000 de kilometri și a jucat un rol foarte important în facilitarea interacțiunilor economice, culturale și politice dintre Est și Vest, mai mult de 2000 de ani. Semnificația Drumului Mătăsii în istorie este recunoscută și astăzi.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: