Companii Stiri

Editie limitata Renault Olimpic, modele Kadjar, Captur si Clio

4 iul. 2016 < 1 min

Editie limitata Renault Olimpic, modele Kadjar, Captur si Clio

Reading Time: < 1 minut

Renault Romania a lansat azi editia limitata de autoturisme Renault Olimpic, inspirata de Jocurile Olimpice de la Rio, in total, 450 de modele Renault – Kadjar, Captur si Clio. Totodata, medaliatii romani de la Rio vor fi recompensati cu autoturisme din editia limitata, prin parteneriatul dintre Renault si Comitetul Olimpic si Sportiv.

Astfel, sportivii care vor urca pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara din acest an vor fi recompensati cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint vor primi cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz vor primi automobile Clio.

Linia de design a fost creata de specialistii din cadrul Centrului de Design Renault din Bucuresti.

Editia Renault Olimpic este formata din 150 de unitati Kadjar, 150 Captur si 100 Clio. Autoturismele sunt personalizate cu motive olimpice. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se incadreaza in standardul de securitate 5 la testele EuroNCAP si beneficiaza de o echipare speciala, in functie de model, in care intra dotari precum: R-Link 2.0, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, card “maini libere” etc.

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleaca de la pretul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. In cazul Captur Olimpic, pretul porneste de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleaca de la pretul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: