Finanțe Stiri

Elevator Lab Challenge Demo Night

25 iun. 2018 2 min

Elevator Lab Challenge Demo Night

Reading Time: 2 minute

Opt startup-uri fintech concurează pentru premiile în valoare de 7.000 de euro și un loc în competiția globală Elevator Lab. 

elevatorlab DEMO NIGHT

Raiffeisen Bank România anunță finaliștii Elevator Lab Challenge, programul local de selecție pentru acceleratorul Elevator Lab, cel mai mare accelerator fintech din Europa Centrală și de Est organizat de Raiffeisen Bank International. Opt startup-uri fintech își vor prezenta produsele la Demo Night, pe 28 iunie, pe scena TechHub Bucharest, și vor concura pentru premiile în valoare totală de 7,000 EUR și accesul direct în runda finală de selecția a programului global Elevator Lab.

Organizat de Raiffeisen Bank România, în parteneriat cu TechHub Bucharest, Elevator Lab Challenge a adus împreună startup-uri fintech care dezvoltă produse și tehnologii inovatoare în domenii precum regtech, corporate banking, analiză avansată de date, investi]ii, trading, experiența in agentiile bancare ale viitorului sau open banking. În perioada 7 mai – 20 iunie, acestea au participat la evenimente de tip meetup și sesiuni de mentorat unu la unu și au fost invitate la un workshop în care au învățat cum să își prezinte afacerea în fața investitorilor, clienților și potențialilor parteneri de afaceri.

Cele mai promițătoare 8 echipe au fost invitate să-și prezinte soluțiile la care lucrează în cadrul Elevator Lab Challenge Demo Night, eveniment care va avea loc pe 28 iunie, începând cu ora 18:30 la TechHub Bucharest.

Finaliștii Elevator Lab Challenge, în ordine alfabetică, sunt: Argentum, Confidas, FINQware, GrowU, Instant Factoring, SleekBill, Stockberry, ThinkOUT

Juriul format din Cristian Sporiș (Corporate Vice-President, Raiffeisen Bank Romania), Florin Boldescu (Chief Digital Transformation Officer, Raiffeisen Bank Romania), Cătălin Munteanu (Executive Director PI, Raiffeisen Bank Romania), Hannes Cizek (Head of Group Digital Banking, Raiffeisen Bank International), Alexandru Negru (Fondator Minutizer și Fintech Camp), Alexandra Anghel (Co-Fondator & CTO, Appticles), Robert Knapp (antreprenor serial și investitor de tip angel) și Daniel Dragomir (Co-Fondator și CEO, TechHub Bucharest) va desemna câștigătorii Elevator Lab Challenge.

Startup-ul cu cel mai convingator model de business se va califica direct în etapa finală de selecție a acceleratorului Elevator Lab, va câștiga un premiu de 5.000 EUR, precum și o călătorie la Viena pentru a participa la un training de pitching, și va putea folosi gratuit spațiul de co-working al TechHub Bucharest pentru o perioadă de 3 luni. Startup-ul care se va clasa pe al doilea loc va primi un premiu de 2.000 EUR și un abonament de 3 luni la spațiul de co-working al TechHub Bucharest.

Participarea la Elevator Lab Demo Night este deschisă membrilor comunității. Aceștia își pot rezerva biletul gratuit aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: