Finanțe Stiri

eMAG și Raiffeisen Bank lansează un card co-branded

24 oct. 2017 3 min

eMAG și Raiffeisen Bank lansează un card co-branded

Reading Time: 3 minute

eMAG lansează un card co-branded pentru clienți, prin care aceștia beneficiază de plata în rate fără dobândă și sunt recompensați cu puncte de loialitate de până la 10% din valoarea produselor vândute atât de eMAG, cât și de partenerii din Marketplace. Noul beneficiu se derulează în parteneriat cu Raiffeisen Bank printr-un card de credit Mastercard care poate fi folosit și pentru tranzacții oriunde în lume.

„Prin lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, ne dorim să le oferim clienților eMAG beneficii pentru achizițiile curente, o soluție facilă pentru finanțarea cumpărăturilor, dar în același timp, să le și recompensăm fidelitatea. Astfel, clienții eMAG pot beneficia de un număr extins de rate fără dobândă și pot acumula puncte de loialitate pentru achizițiile din eMAG, pe care le pot utiliza direct din contul de client eMAG”, a declarat Mircea Balica, Payments Platforms Manager eMAG.

„Cardul de cumpărături co-branded pe care îl lansăm astăzi cu eMAG este un proiect important în strategia băncii, care ține cont de nevoile clienților și experiențele pe care putem să i le oferim. Prin acest produs, răsplătim experiența de cumpărare prin beneficii extinse și puncte de loialitate”, a spus Gabriel Chenescu, Manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

„Ne bucurăm să putem contribui la implementarea acestui card alături de doi parteneri de încredere. Această inițiativă se înscrie perfect în perimetrul eforturilor Mastercard de a utiliza tehnologia pentru a face din plățile sigure, simple și inteligente o realitate cotidiană pentru consumatorii români”, a afirmat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România.

Cu ajutorul noului card de cumpărături, clienții eMAG beneficiază simultan de puncte de loialitate eMAG, care pot fi folosite la comenzi ulterioare plasate pe eMAG, și de rate fără dobândă, în funcție de produsul cumpărat, de până la 24 de luni. Punctele pot fi administrate din contul de client eMAG.

Clienții pot face cumpărături de la eMAG și de la partenerii din Marketplace în valoare de până la 40.000 de lei. Suma poate fi achitată în mod obișnuit în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă, iar dacă nu doresc să achite în rate, clienții pot opta pentru plata integrală și pot beneficia de până la 56 de zile fără dobândă. În plus, toate produsele din gama Samsung pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă.

În cazul în care clienții doresc să renunțe la produsul primit, aceștia au la dispoziție 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit.

Fără comision pentru tranzacții la comercianți

Noul card de credit oferit de eMAGși Raiffeisen Bank este embosat și poate fi folosit oriunde în lume, fără comision pentru tranzacții la comercianti. Plățile online sunt făcute în condiții sporite de siguranță, deoarece cardul este înrolat în Mastercard SecureCode, iar pentru autorizarea plăților se folosește parola dinamică 3D-Secure. Informații privind disponibilul și contul de card pot fi accesate oricând prin platforma de Internet Banking a Raiffeisen Bank. Cardul  poate fi folosit și pentru a face cumpărături în rate fără dobândă de la toți comercianții parteneri ai Raiffeisen Bank, înscriși în programul Multishop pe care ii gasesti pe site-ul bancii la: https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/;

Pentru a obține acest card, clienții pot aplica online pe www.eMAG.ro sau www.raiffeisen.ro, ori pot merge in orice sucursală Raiffeisen Bank. Cardul este emis gratuit, iar comisionul de administrare anual este de 60 de lei.

La o limită de credit ​de 5.367 lei folosită imediat și în întregime, 40% pentru retragere numerar și 60% pentru plăți la comercianți și rambursată în 12 luni în rate lunare egale, cu o dobândă de 26% fixă pe perioada rambursării, rata lunară este 522,82 lei, valoarea totală de plată 6.273,73 lei și DAE 32,30%.​

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: