CSR

EMI International donează spitalelor 20 de porți de dezinfectare

14 apr. 2020 2 min

EMI International donează spitalelor 20 de porți de dezinfectare

Reading Time: 2 minute

Compania EMI International a construit și donează 20 de porți dezinfectante pentru spitale din România, pentru a sprijini medicii și personalul medical în lupta împotriva COVID-19.

Porțile funcționează exclusiv cu dezinfectant lichid, iar compania recomandă utilizarea produselor omologate de autorități. Prima poartă a fost deja pusă la dispoziția Spitalului Colțea, unde a fost și testată.

Sunt pregătite pentru livrare alte porți către Spitalul Colentina; Asociația Dăruiește Viață – pentru spitalul modular pe care organizația îl construiește în incinta Spitalului Elias; Asociația Magic – pentru mai multe spitale din București și din țară; Spitalul din Mioveni; spitalul construit de Auchan și Leroy Merlin pentru pacienții afectați de COVID-19.

Alte porți de dezinfectare vor putea fi puse la dispoziția unor unități medicale care au nevoie de acest tip de echipament, acestea putând contacta furnizorul la adresa de e-mail covid-19@emi.ro.

EMI International porți industriale și a decis să rapid să realizeze porți de dezinfectare pentru a sprijini medicii și personalul medical din România în lupta împotriva COVID-19, în urma mesajelor transmise de cadrele medicale care solicitau un astfel echipament prin intermediul presei.

Angajații implicați în proiect au finalizat și testat prototipul într-un termen record de 6 zile, utilizând atât materialele existente în fabrica proprie, de la Căteasca (județul Argeș), cât și tehnologiile moderne pe care le are în dotare.

„Ideea construirii acestei porți de dezinfectare a venit firesc din interiorul echipei. Un coleg a dat semnalul: «Am văzut în presă apelul medicilor care au nevoie de porți pentru dezinfectare, ce ne împiedică să le facem?». Am analizat propunerea, o echipă de dezvoltare de produse s-a format și a lucrat intens finalizând un concept in 24 ore. Am hotărât să fabricăm 20 de porți de dezinfectare pe care să le oferim gratuit spitalelor”, a declarat Jerome France, CEO EMI.

EMI International are o experiență de peste 20 de ani în construirea și mentenanță de uși industriale și efectuarea de lucrări complexe cum ar fi furnizarea și instalarea de uși pentru nou sarcofag în Cernobîl. Compania este prezentă de 20 ani pe piața din Romania, cu soluții integrate de consultanță/proiectare, fabricare, montare, mentenanță/service pentru domeniile de activitate care necesită soluții de închideri (uși) industriale (industrie, comerț, logistică).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: