Crama Avincis redă farmecul Toscanei pe Dealurile Drăgășanilor

Crama Avincis redă farmecul Toscanei pe Dealurile Drăgășanilor

Situată pe domeniul Vila Dobrușa, în inima Drăgășanilor, crama Avincis își suprinde oaspeții cu o experiență viticolă completă, comparabilă cu cele din Toscana sau Bordeaux, unde istoria turismului oenologic datează de sute de ani. Proiectul este menit să readucă vinurile românești pe harta internațională și totodată, să valorifice oenoturismul, prin oferirea unor pachete turistice care includ cazare, masa, degustare de

Vine vremea vinului

Vine vremea vinului

Românii prind, încet-încet, gustul vinului de calitate, pe măsură ce tot mai mulți antreprenori, pasionați de universul fascinant al oenologiei, deschid noi crame și podgorii, care se luptă de la egal la egal cu producătorii tradiționali. Somelieri străini, participarea la târguri internaționale, precum și pariul pe turismul viticol sunt doar câteva dintre armele care îi fac pe antreprenori să vadă

Afacere de familie cu buchet

Afacere de familie cu buchet

Andreea Micu vorbeste in revista Biz despre povestea de succes a AVINCIS, o afacere de familie construita de parintii sai, Valeriu si Cristiana Stoica, doi avocati renumiti cu o uriasa pasiune pentru vinuri. Desi brandul a fost lansat oficial in urma cu cinci ani, istoria AVINCIS este una mai veche, care a debutat la inceputul secolului XX, cand pe un