Marketing Stiri

Noul juriu MasterChef

2 iul. 2014 2 min

Noul juriu MasterChef

Reading Time: 2 minute

Showul culinar de la ProTV “MasterChef” va avea din toamna un nou juriu alcatuit din Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca.

Juriu MasterChef

Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Ea a ajuns in Romania in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an. In prezent detine mai multe restaurante in Bucuresti si Constanta

Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 a publicat prima sa carte gastronomica, “Sare si piper”, iar din 2004 a inceput mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) și din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

Florin Scripca face parte din echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne “Pipers Farm”, si in Franta, la “Cantine du Faubourg” din Paris.

Noua editie “Master Chef” are si o noua echipa de productie, coordonata de Monica Senchiusi Marius Toader.

In iunie, PRO TV a dat startul preselectiilor pentru a cincea editie “MasterChef”, iar caravana a trecut prin Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Ultima sansa de a se inscrie in concurs pentru cei pasionati de gatit este preselectia din capitala, de pe 5 si 6 iulie.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: