Reinventarea Tartelier

Reinventarea Tartelier

<p> <strong>Irina si Stefan Gheorghiu, fondatorii Tartelier, au fost primii care au deschis pe piata, in 2011, o brutarie artizanala de paine cu maia. Practic, ei au educat intr-un fel gusturile publicului si i-au determinat pe cei care apreciaza painea sanatoasa sa isi anunte intentia de cumparare prin comenzi prealabile pe internet. Au facut asta si din cauza spatiului, care

Pain Plaisir si 200.000 de euro

Pain Plaisir si 200.000 de euro

Daca nu ai aflat de produsele sau de afacerea lor de la prietenii de pe Facebook, cu siguranta trecerea prin strada Barbu Delavrancea, din Bucuresti, nu te poate lasa indiferent. Eu una am fost atrasa intai de locatie, care arata foarte french, foarte prietenoasa, si apoi de paine, de gust si de povestea din spatele acesteia. Irina Stancescu (31 de

Un Codru de Paine la Timisoara

Un Codru de Paine la Timisoara

<p> <strong>Codruta Popa are parca un nume predestinat. Chiar fara sa stie, pasiunea sa era legata de nume, numele l-a legat de blog (<a href=”http://www.codrudepaine.ro”>www.codrudepaine.ro</a>), iar acum Codru de Paine e chiar numele afacerii de care se ocupa. </strong></p> <p>  </p> <p> Dupa incercarile de a face paine in casa, au urmat blogul si patru ani de experimente. O parte

Business artizanal cu crestere sanatoasa

Business artizanal cu crestere sanatoasa

<p> <strong>La Bucuresti, Paris sau Timisoara brutariile artizanale au aceleasi ingrediente: pasiune, investitii, curaj si un mod diferit de a framanta si coace painea. Pain Plaisir, Codru de Paine, Tartelier sunt doar cateva din afacerile cu investitii de peste 80.000 de euro care fac mai frumoasa viata celor care le cumpara produsele. </strong></p> <p>  </p> <p> Au fost in Franta,