Management

Expo Conferinta RO.aliment, despre valoarea produsului romanesc

12 mai 2016 2 min

Expo Conferinta RO.aliment, despre valoarea produsului romanesc

Reading Time: 2 minute

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, reprezentanti ai asociatiilor de profil, invitati de la Comisia Europeana si de la Parlamentul European dezbat subiectele momentului din agenda industriei alimentare. Revista RO.aliment – expertul tau in industria alimentara, organizeaza in perioada 15-16 iunie 2016, la Hotel Sport din Poiana Brasov, EXPO CONFERINTA “PRODUSUL ROMANESC si valoarea lui pe PIATA”.

Prima editie a EXPO CONFERINTEI “Produsul romanesc si valoarea lui pe piata” va reprezenta un bun prilej prin care reprezentantii autoritatilor, producatori, procesatori, furnizori de tehnologii si servicii, vor putea discuta pe tema problemelor actuale care aduc efervescenta si framantari la nivel de industrie, precum „ Cum definim si promovam produsul romanesc”, „Contextul regional si mondial in care evolueaza produsul romanesc”, „Ultimele inovatii tehnologice sau de reducere a costurilor” ori „Cadrul legislativ romanesc si european care ne omoara sau ne ridica afacerile”.

In prima parte a zilelor de conferinta, vor avea loc doua sedinte plenare pe teme precum “Cum definim si promovam produsul romanesc?”, “Producem in Romania, dar mancam din Romania?”, la care vor avea inteventii invitati  speciali ca Laurentiu Rebega membru Parlamentul European, Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si Sorin Chelmu, Secretar de Stat al Guvernului, precum si reprezentatii asociatiilor din industria alimentara si retail. A doua parte a primei zile va fi dedicata workshop-urilor tematice desfasurate in paralel, in care pe langa prezentari de produse si servicii, invitatii si vorbitorii vor genera discutii interactive din fiecare sector legume-fructe-bauturi, lapte, carne-peste-oua, dulciuri-panificatie. Evenimentul va fi completat firesc cu o zona de standuri, acolo unde vor putea fi expuse si degustate produse romanesti

Punctul de atractie al conferintei va fi sectiunea Business Academy, sesiune ce are loc in a doua zi de conferinta, unde participantii vor asista la prezentari despre ultimele cercetari si inovatii din domeniu si vor putea afla despre secretele construirii unei echipe solide, modele de management, marketing, gandire creativa, leadership, studii de piata, etica alimentara, cercetare si multe altele.

La EXPO CONFERINTA “PRODUSUL ROMANESC si valoarea lui pe PIATA” participantii isi vor putea expune liber opiniile si propunerile factorilor de decizie.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: