fbpx
Analize Finanțe Management

Lecții de business: Cosmin Vladimirescu, MasterCard2 min

28/10/2016 2 min read

author:

Lecții de business: Cosmin Vladimirescu, MasterCard2 min

Reading Time: 2 minute
cosmin-vladimirescu-gm-mastercard
Cosmin Vladimirescu, General Manager pentru România, MasterCard

Sunt mult mai multe lucruri de învățat din succese decât din eșecuri. Din eșec înveți ce ai greșit, dar din succes înveți să reușești.

Concentrează-te pe ceea ce îți place să faci și nu pe cât de bun ești la acel lucru – dacă îți place să îl faci, este doar o chestiune de timp până vei deveni bun la a face acel lucru.

Business-ul, indiferent care ar fi el, trebuie să fie sustenabil pe termen lung – trebuie să învățăm să avem răbdarea de a culege meritele în timp și să urmărim să generăm creşteri viitoare. Doar așa vom reuși să progresăm.

Dacă vrei să progresezi cât mai repede, mergi singur; dacă vrei să ajungi cât mai departe, formează-ți și dezvoltă‑ți o echipă.

 Inovează! Într-o lume a schimbărilor atât de rapide, dacă alegi să copiezi nu faci decât să rămâi din ce în ce mai în spate, până vei deveni complet irelevant.

Viitorul pare îndepărtat doar atunci când acționezi cu gândul la prezent. Mai mult, după cum spunea Alan Kay, un renumit informatician, cea mai bună modalitate de a prezice viitorul este de a-l inventa.

Tehnologia poate fi cel mai bun prieten al tău – îți oferă instrumentele necesare pentru eficientizarea activității, îți simplifică micile treburi zilnice și îți oferă mobilitatea de care ai nevoie, pentru un echilibru între viața personală și carieră.

Trebuie să accepți că, indiferent de efortul depus, unele lucruri s-ar putea să nu evolueze în favoarea ta. Important este să te adaptezi astfel încât să obții ce este mai bun din orice context.

Simplitatea este incredibil de sofisticată, cu atât mai mult în industria noastră, unde, pentru a oferi cele mai simple soluții consumatorilor, inovăm continuu.

Trebuie să iubeşti şi să îmbrăţişezi competiţia. Te va ajuta să fii mai bun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *