fbpx
Companii Stiri

Extindere Leroy Merlin

28/10/2015

Extindere Leroy Merlin

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin va deschide pe 6 noiembrie in Cluj-Napoca al saptelea magazin din Romania si al doilea din Transilvania. 

Magazinul este situat in apropierea zonei rezidentiale a orasului, pe Calea Turzii nr.186, si este dispus pe o suprafata de aproximativ 9700 mp, avand o echipa de 96 de angajati.

In prezent, in Romania, functioneaza sase magazine Leroy Merlin (doua magazine in Bucuresti: Complexul Comercial Sun Plaza si Parcul Comercial Colosseum, un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langa Ploiesti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin in Brasov pe Bd. Grivitei Nr.1L si un magazin pe Soseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov). 

Fondat in 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine in 12 tari si este liderul actual al pietei de bricolaj din Franta si al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin Romania face parte din Grupul Adeo.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE