Lifestyle

Extinderea micromobilității: trotinetele Lime ajung în Constanța și în Brașov

4 sept. 2020 < 1 min

Extinderea micromobilității: trotinetele Lime ajung în Constanța și în Brașov

Reading Time: < 1 minut

Trotinetele electrice Lime sunt disponibile, din 5 septembrie, și în Constanța și Brașov, la două săptămâni după ce furnizorul de mobilitate urbană a lansat serviciile în Cluj-Napoca.

Trotinetele vor fi disponibile în Brașov în Piața Sfatului, Centrul Civic, Șchei, Coresi Mall, zona Gării, iar în Constanța în Mamaia, zona Portului, parcul Tăbăcăriei, Teatrului și Casei de Cultură, Tomis II, III, Nord, faleză Nord și nu numai.

Lime este un jucător național în România. După 1.5 milioane curse în București și zeci de mii de curse în Cluj-Napoca în doar două săptămâni de la lansare, dorim să accelerăm expansiunea și suntem foarte încântați să ne extindem și în Constanța și Brașov„, spune Luca Mateescu, directorul de operațiuni pentru Lime România.

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotineta de pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil.

Pentru o călătorie cu Lime, deblocarea trotinei costă costă 3 lei și fiecare minut al cursei este taxat cu 60 de bani. Echipa locală a Lime, alături de partenerii săi, se va ocupa de mentenanța, încărcarea și plasarea trotinetelor în oraș.

Din iulie, în București, trotinetele electrice Lime pot fi închiriate direct din aplicația Uber. Utilizatorii Uber pot vedea trotinetele electrice Lime care se află în apropierea lor pe ecranul principal al aplicației, după apăsarea butonului “Închiriază”.

Principalul concurent al Lime este Bolt, care a lansat servicii similare cu trotinete electrice în București, Cluj-Napoca și Constanța.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: