BizRemote by certSIGN Lifestyle

Trotinetele Lime au ajuns la Cluj-Napoca. Cât costă cursele

26 aug. 2020 2 min

Trotinetele Lime au ajuns la Cluj-Napoca. Cât costă cursele

Reading Time: 2 minute

Furnizorul inovator de mobilitate urbană Lime anunță că, din 26 august, trotinetele sale electrice pot fi găsite pe străzile din Cluj-Napoca, în Piața Unirii, Piața Mărăști, Mănăștur, Gheorgheni și nu numai.

Lime a devenit un jucător național în România. După 1,5 milioane curse în București, suntem foarte încântați să ne extindem și la Cluj-Napoca, oraș în care am observat un apetit real pentru micro mobilitate. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm împreună cu municipalitatea pentru a aduce o soluție pozitivă la unele dintre provocările de trafic cu care se confruntă„, spune Luca Mateescu, directorul de operațiuni pentru Lime România.

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotinetă electrică pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil.

Pentru a merge cu Lime, utilizatorii vor plăti 3 lei pentru a debloca trotineta și fiecare minut al cursei va fi taxat cu 60 de bani. Echipa locală a Lime se va ocupa de mentenanța, încărcarea și plasarea trotinetelor în oraș.

Chiar dacă riscul de infecție cu COVID-19 este scăzut pentru obiecte și suprafețe, Lime a intensificat toate măsurile de igienă pentru a proteja atât călătorii, cât și personalul. Compania curăță toate părțile trotinetei care sunt atinse de oameni și folosește doar produse recomandate de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din lista Centrului de Biocide Chimicale, care au fost aprobate de EPA pentru a fi utilizate împotriva coronavirusului.

„Oricine se simte nesigur sau are dubii poate purta mănuși de unică folosință în timpul cursei sau dezinfecta ghidonul înainte de închiriere. Ca întotdeauna, când intrați în contact cu suprafețele din spațiile publice, spălați-vă bine pe mâini, frecvent, dezinfectați-le și urmați indicațiile de sănătate publică”, adaugă Luca Mateescu.

Din iulie, în București, trotinetele electrice Lime pot fi închiriate direct din aplicația Uber. Utilizatorii Uber pot vedea trotinetele electrice Lime care se află în apropierea lor pe ecranul principal al aplicației, după apăsarea butonului „Închiriază”.

Principalul concurent al Lime este Bolt, care a lansat servicii similare cu trotinete electrice în București, Cluj-Napoca și Constanța.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: