Management Stiri

EY România își consolidează echipa de consultanți

25 apr. 2017 2 min

EY România își consolidează echipa de consultanți

Reading Time: 2 minute

Horațiu Cocheci și Nicoleta Dumitru, doi consultanți în domeniul capitalului uman se alătură echipei EY România.

Horațiu Cocheci și Nicoleta Dumitru s-au alăturat departamentului People Advisory Services al EY România, în calitate de Director, respectiv senior manager.

Cei doi specialiști vor elabora soluții care să ajute organizațiile în abordarea provocărilor actuale privind capitalul uman: dificultăți în atragerea competențelor necesare, dezvoltarea rapidă de noi talente și nevoia de adaptare a practicilor de resurse umane la un mediu extern în permanentă schimbare. Susținerea organizațiilor în gestionarea corespunzătoare a acestor provocări reprezintă o direcție strategică penrru EY, atât la nivel global, cât și în România.

„Ne dorm să ‘însoțim’ organizațiile pe parcursul proceselor de transformare pe care le traversează, pornind de la derularea evaluărilor organizaționale, asigurând suportul necesar pe parcursul transformării, dar și dezvoltând practici de resurse umane inovatoare, adaptate realităților interne și externe. Implicit, prin modul în care ne propunem să implementăm intervențiile noastre, dorim să facilităm repoziționarea funcției de resurse umane în cadrul organizației și să asigurăm sustenabilitatea intevențiilor prin dezvoltarea competențelor interne susținute de instrumente de monitorizare”, spune Claudia Sofianu, Partener EY România și coordonatorul departamentului People Advisory Services.

Horațiu, cel care va coordona implementarea direcțiilor strategice ale EY România pe aria de HR Advisory, are o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane și al consultanței, ariile sale de expertiză integrând managementul performanței, dezvoltarea organizațională și managementul recompensării. Nicoleta va gestiona proiectele specifice derulate pe zona de consultanță în domeniul capitalului uman. Are o experiență de peste zece ani în domeniul consultanței în HR, ariile sale de expertiză incluzând dezvoltarea și eficiența capitalului uman, asistență pe parcursul proceselor de fuziuni și achiziții și managementul recompensării.

Nicoleta Dumitru a coordonat proiecte de consultanţă de amploare pentru organizaţii locale şi internaţionale. De asemenea, Nicoleta deţine certificări internaţionale în domeniile managementului strategic şi al managementului recompensării şi a contribuit la dezvoltarea primului sistem local de certificare a profesioniştilor în resurse umane elaborat de HR Club România.

Indiferent de aria de intervenţie, abordările noastre au în centru două principii: aliniere la strategia organizaţiei (prin parteneriat direct cu managementul organizaţiei pe parcursul proiectului) şi asigurarea sustenabilităţii intervenţiei noastre (prin transfer adecvat de cunoştinţe către echipa de resurse umane şi către management)”, a menţionat Nicoleta Dumitru, Senior Manager, People Advisory Services, EY România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: