BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Familia Timiș, donație de 300.000 euro pentru echipamente medicale

7 apr. 2020 2 min

Familia Timiș, donație de 300.000 euro pentru echipamente medicale

Reading Time: 2 minute

Cristina Timiș, vicepreședintele grupului Cris-Tim, a anunțat, în cadrul Teledonului „Români Împreună”, sponsorizarea cu 300.000 de euro pentru dotarea cu echipamente și aparatură medicală a secțiilor ATI din țară.

În  urma donaţiilor, echipamentele de protecţie au plecat deja spre Spitalele Judeţene din Suceava (48.000 de măști), regiunea cea mai grav afectată de COVID-19, Deva (25.000 de măști) şi Botoşani (25.000 de măști). Fundaţia Mereu Aproape va distribui, în total, în perioada următoare, peste 350.000 de măşti, 250.000 de halate şi 20.000 de combinezoane către spitalele care au nevoie urgentă de sprijin.

Cristina Timiș și Radu Timiș, fondatorii Cris-Tim

S-a demarat achiziţionarea a 60 de aparate de ventilaţie, destinate cazurilor grave de COVID-19, aparate ce pot fi folosite atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum și a două staţii ATI complet utilate. Una dintre cele două staţii ATI complet utilate va ajunge la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, iar cea de-a doua, la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Componente ale acestor staţii, printre care dispozitive medicale complexe şi complete, care conţin şi pat multifunctional, dar şi ventilatoare, au fost deja trimise către cele două spitale.

“Suntem o companie româneasca cu o tradiție de peste 25 de ani și vom continua să fim alături de România și în aceste clipe de cumpănă. Credem cu tărie că solidaritatea și compasiunea sunt două aspecte-cheie pe care toți trebuie să le arătăm – de la simple ființe umane, la companii și alte instituții – pentru a ne putea baza unul pe celălalt și împreună să continuăm lupta pentru depășirea acestei perioade mult încercată”, arată Cris-Tim, într-un comunicat de presă.

Grupul Cris-Tim a susținut și campania Fundației “Prețuiește Viața” și a donat produse alimentare persoanelor care fac parte din categorii cu risc mare de îmbolnăvire cu Covid-19

Reprezentanții Cris-Tim le mulțumesc consumatorilor și partenerilor și încurajează în continuare donațiile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: