fbpx
Companii

Un nou spațiu de coworking Mindspace în București2 min

16/04/2019 3 min read

Un nou spațiu de coworking Mindspace în București2 min

Reading Time: 3 minute

Mindspace a deschis un nou spațiu de coworking, în clădirea Bucharest Tower Center din Piața Victoriei. Acesta este al doilea spațiu de coworking deschis de companie în România.

Situat în apropierea stației de metrou Piața Victoriei, spațiul are o suprafață de aproximativ 2.000 mp., distribuită pe un etaj, și poate găzdui peste 260 de membri, de la start-up-uri sau scale-up-uri, și până la companii de mari dimensiuni.  

Noul spațiu de coworking din clădirea Bucharest Tower Center, deținută de Globalworth, include atât spații comune de lucru și de tip lounge, precum și 23 de birouri private.

Deschiderea celui de-al doilea spațiu este un nou pas pe care îl facem în această piață promițătoare, după lansarea Mindspace Business District din Globalworth Campus, de la începutul acestui an. Există o cerere puternică pentru astfel de spații pe piața din România, venită de la un mix eclectic de companii și echipe de toate dimensiunile”, a declarat Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer al Mindspace.

Oferta Mindspace este unică pe piața din România: o experiență high-end și all-inclusive acoperită de taxa de membru, care exclude alte cheltuieli și taxe suplimentare și le aduce rapid beneficii membrilor și companiilor. Cu de două ori mai mulți angajați față de alți competitori, community managerii organizează evenimente care sunt gândite special pentru comunitatea locală, spre exemplu conferințe TEDx, evenimente organizate alături de CreativeMornings Bucharest sau Startup Grind și multe altele.

Designul spațiului de coworking are la bază un mix de elemente deja emblematice pentru Mindspace, precum mobilierul vintage, materialele naturale sau spațiile comune de mari dimensiuni, și piese inspirate de comunitatea creativă locală. Piesele de decor din Mindspace Victoriei au fost create în colaborare cu artistul Adrian Sandu. Modul în care spațiul este organizat integrează principiile Design Thinking, astfel încât diferitele zone ale acestuia să fie conectate și cei care lucrează de aici să poată ajunge rapid din orice birou în spațiile comune, încurajând astfel colaborarea.

Beneficiile membrilor Mindspace includ și accesul la săli de ședință, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. În plus, membrii Mindspace pot lucra din orice locație din lume a companiei, fără costuri suplimentare.

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14.000 de membri și aproximativ 300 de companii, în 7 țări și 13 orașe. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft. 

Compania operează 28 de spații în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel.  

One Comment
  1. […] au deschis și al doilea birou,  în clădirea Bucharest Tower Center din Piața Victoriei, de circa 2000 de mp, care poate acomoda pana la 260 de […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *