Lifestyle

Fanii benzilor desenate isi dau intalnire la Comic Con Bucuresti

28 aug. 2016 2 min

Fanii benzilor desenate isi dau intalnire la Comic Con Bucuresti

Reading Time: 2 minute

East European Comic Con are loc la Bucuresti, la Romexpo, in perioada 11-13 noiembrie. O multime de personaje preferate au ajuns in Romania, pentru a se intalni cu pasionatii de filme si benzi desenate. Primul invitat special anuntat al acestei editii este Craig Parker, actorul cunoscut pentru rolurile din Lord Of The Rings, Spartacus si Reign.

East European Comic Con devine destinatia est-europeana pentru toti pasionatii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri si internet. East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai.

La editia din primavara a Comic Con, iubitorii de gaming s-au putut bucura de evenimentele pregatite de organizatori. Riot Games au fost prezenti in cadrul ESL Arena cu conceptul de „League of Legends Village” / „Sat League of Legends”, iar Blizzard, creatorii War of Warcraft si Starcraft, si-au dezvaluit cel mai recent joc, „Overwatch”.

Evenimentul a gazduit si o competitie regionala de gaming, precum si o intreaga zona destinata jocurilor video in care au putut fi testate cele mai noi aparitii. Au avut loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care au dorit sa se transforme intr-un personaj preferat. Dintre cei mai cunoscuti cosplayeri la nivel international, a fost prezent atunci Enji Night. Au existat si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii, asa cum se intampla la fiecare editie Comic Con.

Actorul Craig Parker, cunoscut din „Stapanul inelelor”, este invitat la East European Comic Con – Winter Edition – ce se va desfasura intre 11 si 13 noiembrie, la  Romexpo. De origine neo-zeelandeza, Parker s-a mai facut remarcat si in serialul de mare succes „Spartacus”, unde a interpretat rolul comandantului Claudius Glaber.

Actorul ii da viata si Lordului Stephane Narcisse in serialul „Reign”, care urmareste povestea reginei Mary Stuart si care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon. Craig Parker a mai avut si aparitii episodice notabile in seriale precum „Xena: Printesa Razboinica”, „NCIS”, „NCIS: Los Angeles” si „Sleepy Hollow”. Craig Parker va fi prezent la East European Comic Con pentru a-si impartasi experientele si pentru a raspunde intrebarilor fanilor, dar si pentru fotografii si autografe numai pe data de 12 noiembrie.

Craig Parker este primul nume anuntat de organizatori, insa lista vedetelor se anunta generoasa, ca la fiecare editie.

La editia Comic Con din primavara, care a avut loc la Bucuresti, printre invitati s-au numarat Charles Dance, in varsta de 69 de ani, actorul care il interpreteaza in „Game of Thrones” pe capul familiei Lannister, Twyin, si Gemma Whelan, interpreta personajului Yarei Greyjoy, din acelasi serial de succes.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: