Companii Stiri

Farmaciile Dona, la un click distanta

19 mai 2015 2 min

Farmaciile Dona, la un click distanta

Reading Time: 2 minute

Reteaua de farmacii Dona a investit 40.000 de euro in lansarea magazinului online www.Donaonline.ro. Decizia este o continuare a procesului de rebranding demarat de Dona in 2014, prin care se urmareste modernizarea imaginii brandului si alinirea la noul slogan – ”o farmacie cum toate ar trebui sa fie”.

Proiectul urmareste atragerea unui segment de public interesat de un canal alternativ de comunicare si vanzare – persoane active cu varsta intre 25 si 45 de ani, preocupate de sanatate si preventie, dar si de aspectul lor si conditia fizica, care isi doresc sa isi foloseasca la maximum timpul.

Pana pe 31 mai inclusiv, clientii care vor plasa comenzi online in valoare de minimum 50 de lei vor putea beneficia de transport gratuit in intreaga tara, iar fiecare client va primi si cate un mini aparat de masaj. Procesul de livrare se realizeaza in regim de curierat, in orice localitate din tara.

“Nu putem sa evoluam altfel decat urmand indeaproape nevoile clientilor nostri. Asa cum deschidem farmacii in orase care sunt insuficient deservite, acum era momentul sa le raspundem celor care ne-au cerut din ce in ce mai des in ultima perioada un magazin online, cu acces la produse la doar un click distanta. Dupa luarea deciziei de a investi in aceasta nisa, a urmat desenarea proiectului, care a plecat tot de la nevoile clientilor nostri. De aceea am gandit magazinul online astfel incat sa fie usor de navigat, bine structurat si rapid. Astazi, le putem oferi clientilor nostri din online o gama bogata de produse, preturi atractive, oferte speciale si promotii. Nu in ultimul rand, clientii nostri se pot bucura de avantajele oferite de cardul de fidelitate Dona si in mediul online”, a declarat Radu Dumitrescu (foto), Director de Marketing Farmaciile Dona.

Initiativa de lansare pe segmentul de vanzari online va fi dezvoltata in paralel cu planurile de extindere a retelei de farmacii in toata tara. Dona numara in prezent peste 260 de farmacii. Pana la finalul anului 2016, compania vizeaza atingerea unui numar de 300 de unitati. Lanţul de farmacii se situeaza in top 3 cele mai mari reţele de farmacii din Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: