MarComm Marketing Video

Felix Tătaru la Zilele Biz: Dragostea este antonimul fricii

13 nov. 2020 2 min

Felix Tătaru la Zilele Biz: Dragostea este antonimul fricii

Reading Time: 2 minute

Prezent la Ziua de Media&Marketing din cadrul Zilele Biz, Felix Tătaru, Advisory Vice-President, IAA Global, vorbit despre nevoia de autenticitate în care este împinsă întreaga industrie în contexul pandemiei. 

”Suntem într-un context în care ne vedem pe noi mai autentici, mai ”cu toate ale noastre”. Zguduiala asta te trezește cumva, ceea ce e bine pentru că industria în care activăm noi are ceva fals în ea. Poveștile frumoase pe care le dezvoltăm pentru brand-uri, dacă nu vin dintr-un autentic, dintr-un plin al sufletului și vin dintr-un gol, vezi că nu au impact. Așa că e, totuși, o minune ce se întâmplă cu noi”, a spus Felix Tătaru.

În dialog cu Marta Ușurelu, Owner Biz, Felix Tătaru nu a ocolit nici discuția despre sentimentul de frică în actuala stare de criză, găsind însă și antitodul pentru această stare.

”Frica ne duce unde vrea ea. Dacă ne lăsăm doborâți de frică. Frica nu se ascunde, nu se bagă sub preș. Primul pas este: accept că mi-e frică. Tututor ne e frică, e uman să fie așa. Am descoperit însă care este antonimul fricii: Dragostea”, a arătat Felix Tătaru.

În ceea ce privește proiectul SuperTeach, comunitatea profesorilor implicați a ajuns la 30.000 de cadre. ”SuperTeach este un eveniment care nouă ne dă multă energie. România va fi cum sunt profesorii de azi. Școala este un dezastru ca sistem, dar în interiorul sistemului există profesori excepționali. Profesori care iubesc copiii, care înțeleg că schimbarea începe cu sine, care sunt deschiși la transformare. Am făcut un parteneriat cu lideri globali în schimbare de mentalitate din SUA. După 3 ani, în care includem și pe acesta al pandemiei, am ajuns să avem o comunitate de 30.000 de profesori, cu structură pe conferinte/webinarii, training-uri și comunitate locală”, a precizat Felix Tătaru.

Zilele Biz au loc între 9 și 13 noiembrie. Puteți urmări transmisia live pe pagina de Facebook a revistei Biz. Detalii despre eveniment puteți afla aici. Înregistrarea întregului eveniment de astăzi este disponibilă aici.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: