BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, anul acesta online

08/04/2020 < 1 min read

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, anul acesta online

Reading Time: < 1 minut

Evenimentele planificate pentru ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu au fost reprogramate pentru anul următor. Cu toate acestea, în perioada 12 – 21 iunie 2020, va fi organizată o ediție specială FITS #online, intitulată ”Puterea de a crede / Empowered”, ce va fi difuzată integral online, pe canalele de social media ale festivalului.

Pentru a rămâne aproape de publicul său, FITS va oferi timp de 10 zile, câte 12 ore pe zi, un program de transmisii online, care va include marile spectacole ale lumii, din zona de excelență a teatrului, operei, dansului, muzicii și circului contemporan. Această ediție specială va include, de asemenea: Bursa de spectacole de la Sibiu, dezbaterea ”Therme Forum”, întâlnirile din cadrul Platformei Doctorale și conferințele speciale ale festivalului.  

Marile evenimente culturale ale lumii au nevoie de continuitate, iar în această perioadă de însingurare, fiecare dintre noi avem nevoie mai mult decât oricând de artă, în toate formele ei: teatru, dans, muzică, literatură; artă care să aline și să ne dea forță să credem în viitor. Cu acest crez puternic am luat decizia ca în acest an să  oferim publicului o Ediție Specială FITS #online, în perioada 12 – 21 iunie 2020. Aceasta constituie o tranziție de la o perioadă de criză, la o perioadă de normalitate. – Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai mare festival dedicat artelor spectacolului, din Europa. Ajuns la ediția cu numărul 27, FITS urma să aducă la Sibiu peste 500 de evenimente care se anunțau a fi grandioase. 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă