BizRemote by certSIGN

Festivalul Untold va avea loc între 9 și 12 septembrie

7 iun. 2021 < 1 min

Festivalul Untold va avea loc între 9 și 12 septembrie

Reading Time: < 1 minut

Este oficial: Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își va deschide porțile în acest an, timp de patru zile și patru nopți, între 9 și 12 septembrie 2021.

Organizatorii Untold programaseră inițial festivalul pentru luna august 2021, dar spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții.

Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic Untold, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi emoționantă după aproape 2 ani de pauză.

Astfel, Untold este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională care se va desfășura în acest an, în întreaga lume.

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

Untold 2021 se dorește a fi o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1.000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție Untold înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză.

Ediția din acest an vine cu o nouă poveste magică la care echipa Untold lucrează de mai bine de un an. Nu vor lipsi cei mai mari artiști din întreaga lume, nerăbdători să reîntâlnească cel mai minunat public pe care îl are un festival.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: