Antreprenori

Biz și Asociația V3 lansează portalul BizRomânia

25 mart. 2020 < 1 min

Biz și Asociația V3 lansează portalul BizRomânia

Reading Time: < 1 minut

Echipa Biz în parteneriat cu Asociația  V3 lansează BizRomânia, un portal online destinat companiilor, antreprenorilor și angajaților, care oferă recomandări și soluții inovatoare de la cei mai puternici experți și analiști, pentru traversarea cu bine a crizei coronavirusului.

„Acum este nevoie mai mult ca oricând de un proiect dedicat comunității de afaceri. Pentru că businessul trebuie să continue. BizRomania.ro își propune să fie ghidul managerilor, antreprenorilor și angajaților în această perioadă de criză, urmând ca în aprilie să apară în print și ediția specială a revistei”, spune Marta Ușurelu, Owner Biz.

Portalul BizRomânia.ro prezintă soluții pentru marile companii, pentru IMM-uri, pentru antreprenori, dar și pentru angajații care au nevoie să înțeleagă cum să traverseze cu bine următoarele luni. De asemenea, site-ul prezintă și soluții tehnologice inovatoare care pot ajuta la continuitatea și relansarea businessului.

Portalul va fi dublat și de o ediție specială a revistei, Biz România, întregul proiect fiind materializarea manifestului Biz și Asociației V3 “Businessul trebuie să continue!”.

BizRomânia este continuarea proiectului BizWorld, pe care echipa l-a început cu 10 ani în urmă, și care a mutat redacția revistei Biz în 11 țări. Este despre business, antreprenoriat și inovație în România, fiind un valoros ghid de business un ghid de business pentru această perioadă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: