Antreprenori by eMAG Stiri

Fondatori de startup-uri de succes povestesc experiența de business la How to Web Conference 2016

16 sept. 2016 2 min

Fondatori de startup-uri de succes povestesc experiența de business la How to Web Conference 2016

Reading Time: 2 minute

Fondatori de startup-uri de succes în industria tehnologiei își vor povesti experiențele de business pe scena principală a How to Web Conference 2016. Vassil Terziev, fondator Telerik, Mădălina Seghete, co-fondatoare Branch Metrics și Robert Knapp, fondator și CEO Cyberghost VPN vor împărtăși cu audiența provocările întâmpinate de-a lungul timpului ca fondatori de startup-uri. How to Web Conference 2016 va avea loc pe 1 & 2 noiembrie, la Teatrul National din București și va celebra startup-uri din toată Europa. Biletele de tip very early bird sunt disponibile online, pe site-ul conferinței, până pe 23 septembrie.

How to Web Conference 2016 este un eveniment dedicat startup-urilor în tehnologie din toată Europa, un punct de întâlnire pentru peste 1000 de profesioniști în tehnologie din peste 100 de companii globale.

Vassil Terziev, Telerik, vorbește la How to Web Conference 2016 despre experiența exit-ului

Vassil Terziev a fondat Telerik în anul 2002. Sub managementul său, startup-ul a ajuns unul dintre furnizorii globali de soluții software, cu 130.000 de clienți și 9 sedii în 7 țări. Vassil va vorbi despre întreaga experiență Telerik de la idee, la exit și mai departe.

Madalina Seghete, Branch Metrics, despre cum să construiești din nimic un produs global

De origine româncă, Mădălina Seghete a studiat inginerie în cadrul Universității Cornell & Stanford, US. Este unul dintre oamenii de bază din spatele Branch Metrics, startup care furnizează tehnologie de legătură pentru dezvoltatorii de aplicații mobile și oameni de marketing. Aceasta va vorbi despre motivația din spatele dezvoltării unui produs nou și despre  provocările întâmpinate de-a lungul experienței antreprenoriale.

Robert Knapp, CyberGhost, un altfel de antreprenor în România

Robert Knapp este antreprenor încă de la vârsta de 16 ani. Astăzi este fondatorul și CEO-ul Cyberghost VPN, una dintre cele mai bune companii din industria securității care furnizează soluții de VPN, cu peste 5 milioane de utilizatori. La How to Web Conference 2016 va vorbi despre cum să dezvolți o companie de securitate cibernetică de succes, din România și care sunt avantajele regiunii în această industrie.

Peste 200 de fondatori de startup-uri vor fi prezenți anul acesta la How to Web Conference. 50 dintre ei își vor prezenta produsele pe scena principală a evenimentului în cadrul How to Web Startup Spotlight, program de dezvoltare a afacerilor în tehnologie.

How to Web Startup Spotlight, programul de dezvoltare a afacerilor în tehnologie, acceptă anul acesta aplicații din toată Europa. Startup-urile sunt invitate să aplice, pe site-ul programului, până pe 25 Septembrie. Biletele de tip very early bird pot fi achiziționate până pe 23 septembrie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: