CSR

Fundația Vodafone furnizează echipamente medicale pentru Spitalul „Marie Curie” și Spitalul Județean Arad

20 mart. 2020 < 1 min

Fundația Vodafone furnizează echipamente medicale pentru Spitalul „Marie Curie” și Spitalul Județean Arad

Reading Time: < 1 minut

În contextul crizei pandemice, Fundația Vodafone România a demarat mai multe multe inițiative în parteneriat cu Guvernul și alte autorități, precum și cu organizații non-guvernamentale, pentru a susține mai multe spitale din țară.

Astfel, Fundația Vodafone a sponsorizat achiziția unei mașini de testare și a 5,000 de teste pentru centrul de triaj din Arad, care vor fi folosite de Spitalul Județean Arad, DSP (Direcția de Sănătate Publică) și ISJU (Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență) pentru a testa oamenii care vin în România prin punctul de frontieră Nădlac.

De asemenea, Fundația a cumpărat echipament medical pentru Spitalul Marie Curie, constând în 100 de inhalatoare individuale pentru secția de neonatologie, 50 pompe de aer, 5 purificatoare de aer pentru suprafețe mari și 5 mini-inhalatoare.

Totodată, Fundația Vodafone România susține inițiativa Cumpărături la ușa ta (Shopping at Your Door), dezvoltată de Asociația Geeks for Democracy, prin care voluntarii pot ajuta persoanele în vârstă și alte persoane aflate în carantină aducându-le alimente și medicamente. Fundația a contribuit prin furnizarea unui mini Call Center, precum și a telefoanelor și serviciilor de comunicații care permit voluntarilor să preia apeluri.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: