fbpx
Finanțe Management Stiri

Gabriela Andrei, noul vicepresedinte executiv financiar al Idea Bank1 min

06/06/2018 < 1 min read

author:

Gabriela Andrei, noul vicepresedinte executiv financiar al Idea Bank1 min

Reading Time: < 1 minut

Gabriela Andrei a primit aviz favorabil din partea Băncii Naționale a României (BNR) pentru ocuparea funcției de Vicepreședinte Executiv Financiar, completându-se astfel Comitetul de Direcție al Idea Bank.

Noul Vicepreședinte Executiv își va exercita atribuțiile alături de Mioara Popescu, Președinte Executiv, Simina Maria Baiasu, Vicepreședinte Executiv Operațiuni, Alin Daniel Fodoroiu, Vicepreședinte Executiv Business și Levon Khanikyan, Vicepreședinte Executiv Risc, arată banca, într-un comunicat de presă. 

Gabriela Andrei, absolventă a Universității Politehnice București (1994) și a Academiei de Studii Economice București (1997), are o experientă profesională de peste 23 de ani în domeniul financiar-bancar, în audit intern și management financiar-contabil. Anterior funcției de Vicepreședinte Executiv Financiar, a deținut funcția de Director Audit Idea Bank.  Este certificată CECCAR și CAFR și este formator acreditat Institutul Bancar Român. Crede cu tărie în disciplină și în dezvoltarea profesională graduală.

“După trei ani de la lansarea brand-ului Idea Bank în România suntem în etapa în care echipă Idea::Bank este pe deplin consolidată, iar dezvoltarea și adaptarea produselor și serviciilor Idea::Bank la nevoile pieței locale au ajuns la un nivel de echilibru, banca orientându-se în principal către zona de retail și small business, cu preocupări solide în zona de digital banking. Numirea unui nou membru în conducerea executivă din rândul colegilor, care au obținut rezultate profesionale remarcabile, confirmă încă o dată politica de dezvoltare a resursei umane în cadrul Idea Bank”,  a declarat Mioara Popescu, Președinte Executiv Idea Bank.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *