fbpx
Stiri Tech

Garanti Bank, premiata de Global Finance

20/08/2015

author:

Garanti Bank, premiata de Global Finance

Garanti Bank a fost premiata de catre prestigioasa revista Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” si “Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region”. Distinctiile au fost acordate in cadrul “2015 World’s Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition”.

Evaluarea a fost efectuata de catre un juriu specializat, format din reprezentanti ai Infosys, lider global in consultanta, tehnologie si outsourcing, si din membrii echipei editoriale Global Finance, pe baza unor criterii precum: strategia de a atrage si deservi clientii cu produse digitale, succesul in a-i determina pe clienti sa foloseasca oferte digitale, cresterea numarului de clienti pe segmentul digital, varietatea produselor oferite, dovada tangibila a beneficiilor rezultate in urma initiativelor digitale, functionalitatea si designul website-ului.

Garanti Bank este constant preocupata sa gaseasca noi canale digitale de comunicare, in ceea ce priveste zona de marketing si dezvoltarea de produse. Banca planuieste sa lanseze propria platforma de Mobile Banking, dar si sa aduca imbunatatiri platformei de Internet Banking, Garanti Online. 

Acestea sunt al 7-lea si, respectiv, al 8-lea premiu pe care Garanti Bank le-a primit din partea Global Finance, in ultimii sapte ani.

Foto: Dreamstime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE