Companii Creativitate Lifestyle

Global Records se extinde cu încă 4 studiouri

21/01/2020 2 min read

author:

Global Records se extinde cu încă 4 studiouri

Reading Time: 2 minute

Global Records își extinde spațiul creativ cu alte 4 studiouri de înregistrare, devenind prima casă de discuri de la noi din țară care deține 9 studiouri dotate cu echipamente performante.

În studiourile Global Records sunt mai bine de 100 de sesiuni de compoziție lunar, uneori lucrându-se și câte 2 piese în aceeași zi, în timpul unei sesiuni, iar lunar se compun peste 90 de piese.

“Ne dorim să le punem artiștilor la dispoziție toate tool-urile de care au nevoie pentru a face muzică. Noile studiouri reprezintă o investiție importantă pe care Global Records o face, o investiție necesară, ținând cont de faptul că avem în momentul de față 10 dintre cei mai buni producători din țară, care au avut și au rezultate importante și pe plan internațional, și unii dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști. Vom continua să aducem cea mai bună muzică și să facem performanță atât în țară, cât și în străinătate”, a declarat Lucian Ștefan, CEO, Global Records.

“Era necesară această extindere, deoarece resursele creative de care Global Records dispune aveau nevoie de mai mult spațiu de desfășurare”, completează Darius Ioan Taran, A&R Manager, Global Records.

Melodiile rezultate în urma colaborării dintre compozitori și artiști sunt frecvent trimise de către Global Records și către case de discuri din străinătate. De asemenea, label-urile internaționale trimit periodic piese, dar participă și la camp-uri de muzică organizate către Global.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă