Antreprenori by eMAG Brand Focus Lifestyle

Global Woman Club aniversează un an de activitate în România

14 oct. 2019 2 min

Global Woman Club aniversează un an de activitate în România

Reading Time: 2 minute

Global Woman Club aniversează un an în România prin “Global Woman Empowerment in Business”, o conferință care reunește femei de afaceri și antreprenoare din România, cu scopul colaborărilor și parteneriatelor cu mediul de afaceri internațional.

Evenimentul organizat pe 24 noiembrie 2019, la Capital Plaza Hotel din București, se va desfășura în limba engleză și este dedicat deopotrivă femeilor, cât și bărbaților care doresc să susțină această misiune.

“Misiunea Global Woman de a încuraja colaborarea în locul competiției între femei a fost primul motiv pentru care, după ce am devenit membru al comunității din Londra, am propus deschiderea clubului și în România. Comunitatea a crescut frumos, organic, alături de membrii care ni s-au alăturat pe parcursul acestui an”, a declarant Alexandra Bădiță, Director Regional, Global Woman Club Bucharest.

Mirela Sula (Albania), fondatoarea Global Woman, directorii cluburilor din Paris, Amsterdam, Stockholm, reprezentanți media, autorități oficiale și antreprenori de top sunt doar câțiva dintre speakerii anunțați.

“Dacă vrei să încurajezi o femeie, oferă-i un microfon. Comunitatea Global Woman din întreaga lume se bazează pe crearea unui spațiu unde ai permisiunea să visezi dincolo de limite pentru a deveni cea mai bună versiune a ta”, a declarat Mirela Sula, fondator, Global Woman Club.

Rețeaua de networking Global Woman Club oferă o voce femeilor la nivel local cu posibilitatea de a se dezvolta la nivel global, conceptul care a luat naștere în 2016 fiind prezent acum cu sucursale în 28 de orașe din 17 țări.

Informații suplimentare despre conferința aniversară Global Woman Club se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: