Marketing

Go Studio

5 feb. 2014 < 1 min

Go Studio

Reading Time: < 1 minut

Lansata in urma cu patru ani, GO Studio este o divizie de business in cadrul GMP Group, specializata in servicii de design grafic si branding, atat pentru clientii grupului, cat si pentru propriii clienti.

Avand experienta unei agentii de publicitate mari, dar cu o structura flexibila si simplificata, echipa GO Studio a reusit sa eficientizeze procesul de lucru, astfel incat sa se poata adapta nevoilor venite din partea unor clienti medii si mici, care nu au bugetele companiilor multinationale, dar care au briefuri diverse: de la design de cataloage, rapoarte anuale, POSM-uri pana la branding si identitati vizuale, sau mici campanii de comunicare punctuale.

Divizia functioneaza practic ca un butic de creatie, dar livreaza la standardele si reperele unei agentii mari, de grup. Eficientizarea vine din eliminarea unor pasi si verigi intermediare care ar incarca “nota de plata” a clientilor. Consolidarea businessului existent si gasirea de noi oportunitati reprezinta urmatorul pas firesc in strategia pe 2014 a echipei GO Studio. In primul rand, miza este sa construiasca o relatie de incredere si parteneriat cu clientii existenti, care au inceput deja sa constientizeze ca nu sunt doar un furnizor la care apeleaza cand au o urgenta sau o nevoie punctuala, ci un partener de business. Aceasta abordare va duce implicit si la cresterea businessului deja existent, la nivel de volum, dar mai ales la nivel de calitate. 

Citeste si:

Chapter 4 Communication

Point Public Affairs

Eleganta si pragmatism

PR antreprenorial

GMP PR

Webstyler

Nitu. Bogdan Nitu

Executivul versus Creativul- partea II

Executivul versus Creativul- partea I

GMP Advertising

Creativitatea este o decizie

The independents

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: