fbpx
Blog

Guns N Roses revin in Bucuresti2 min

11/06/2012 2 min read

author:

Guns N Roses revin in Bucuresti2 min

Reading Time: 2 minute

Trupa Guns N’Roses va veni pentru a doua oara in Romania, dupa ce in 2010 a concertat la Romexpo. In show vor fi incluse piese care nu au fost cantate pana acum live. Concertul face parte din conceptul european Tuborg Green Fest.

Rockerii vor reveni in cadrul evenimentului Rock The City 2012, programat in perioada 29 iunie-1 iulie, la Romexpo, in parcarea C.

Machine Head, Black Label Society, Evanescence, Ugly Kid Joe, The Cult, Godsmack si Within Temptation se numara printre artistii care au confirmat prezenta la acelasi festival.

Biletele sunt disponibile in exclusivitate prin Eventim si pot fi cumparate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro. Pretul acestora este 170,4 lei – Normal Circle sau Golden Circle – 244,95 lei.

Guns N’ Roses a luat nastere in Los Angeles, California, in 1985, iar pana in prezent a vandut circa 150 de milioane de albume in lume, ajungand astfel sa fie una din cele mai populare trupe din istoria rock-ului.

Membrii actuali sunt Axl Rose – voce, Darren Arthur “Dizzy” Reed – clape, Tommy Stinson – bass, Chris Pitman – clape, programming, Richard Fortus – chitara armonie, Frank Ferrer – tobe, Dj Ashba – chitara solo.

De-a lungul vremii, trupa a trdcut prin schimbari majore, in special dupa plecarea faimosului chitarist Slash. Acesta, alaturi de Tracii Guns, Ole Beich, Izzy Strandlin, Rob Gardner, Duff McKagan si Steven Adler sunt fosti componenti ai formatiei.

Ultima aparitie a celor de la Guns N’ Roses a fost in Buenos Aires, Argentina, pe 17 iulie 1993, si a marcat sfarsitul unei serii lungi de turnee, respectiv 184, si inceputul unei pauze in activitatea trupei. Disputele dintre membrii trupei, deseori purtate in vazul lumii, au cauzat in cele din urma destramarea grupului original, produsa in 1996.

Intre timp Axl Rose si-a schimbat stilul vestimentar iar trupa trece la randul ei printr-o perioada in care incearca sa se redefineasca. De curand, Rose a sustinut un concert in Paris si i-au fost furate cateva bijuterii in valoare totala de 200.000 de dolari. Acestea au fost in cele din urma recuperate de politisti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *