Lifestyle

Heidi promoveaza declaratiile de dragoste dulci

27/02/2014 < 1 min read

author:

Heidi promoveaza declaratiile de dragoste dulci

Reading Time: < 1 minut

Pentru a incuraja cat mai multe persoane sa trimita celor dragi mesaje de iubire, Heidi a initiat Campania “Mesagerul Sentimentelor”.

Mai exact, mesajele de dragoste iau, luna aceasta, forma unor tablete personalizate, cu ingrediente speciale si prin imbinarea aromelor de cacao provenita din Ghana, Coasta de Fildes si Ecuador. Cei melancolici pot opta pentru ciocolata cu lapte, indulcita de ingrediente, precum merisorul, petalele parfumate de hibiscus, fructele de padure si migdalele caramelizate, ciresele confiate sau visinele dulci-acrisoare, atent glasate. Cei mai curajosi pot crea mesaje indraznete prin sortimentele de ciocolata neagra cu arome intense si pot surprinde emotiile puternice cu ingrediente precum pudra de chilli, piperul roz, praful de ghimbir sau chiar sarea neagra pura din Marea Mediterana.

Iubitorii de ciocolata vor fi asteptati si in marile magazine cu multe premii: produse Heidi, ciocolata personalizata, vouchere de reducere pentru toate bunatatile disponibile in ChocoWorld si inscrierea automata in competitia pentru marele premiu – excursia la Paris.

Prezenta astazi in 48 de tari, pe 6 continente, Heidi Chocolat SA a fost fondata in anul 1994 de catre familia elvetiana Läderach, proprietara companiei Confiseur Läderach AG.  Din aprilie 2013, Heidi Chocolat face parte din grupul KEX Confectionery SA.

In apropierea Bucurestiului, compania detine magazinul-concept Heidi ChocoWorld, unde iubitorii de specialitati din ciocolata pot descoperi cum se prepara ciocolata. Ei pot de asemenea sa si-o pregateasca singuri folosind ingredientele favorite.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă