Stiri Tech

hipMenu va fi integrat complet în foodpanda din 1 decembrie

30/10/2019 < 1 min read

hipMenu va fi integrat complet în foodpanda din 1 decembrie

Reading Time: < 1 minut

După achiziția din august 2018 de către grupul german Delivery Hero SE, platforma de comenzi online de food delivery hipMenu va trece integral la platforma foodpanda din 1 decembrie 2019, când și serviciul de livrare va fi unificat.

De la începutul lunii decembrie, clienții care accesează platforma hipMenu vor fi redirecționați automat spre interfața foodpanda. Aplicatia de mobil nu va mai fi disponibilă în App Store și Google Play, iar cei care au aplicația descărcată vor fi direcționați către aplicația foodpanda.

„Trecerea va aduce beneficii mai ales clienților, care vor găsi sub umbrela foodpanda toate restaurantele lor preferate și aceeași experiență de food delivery cu care sunt familiarizați. Mai mult, procesul va aduce o serie de beneficii exclusive clienților foodpanda, precum și oferte speciale la fiecare comandă”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director al foodpanda România.

În urma integrării, clienții vor avea acces la restaurante din peste 17 orașe din țară, printre care București, Cluj-Napoca, Brașov, Pitești, Craiova, Ploiești, Baia Mare, Brăila, Târgu-Mureș.

Platforma hipMenu a fost lansată în 2013, la Cluj-Napoca, de Dan Klausmeier și Ciprian Costa, CTO & co-fondator, cel care a avut ideea, a dezvoltat conceptul și a realizat implementarea produsului pe piața românească.

Delivery Hero este cea mai mare platformă de comenzi şi livrări de mâncare la nivel global, serviciile sale fiind disponibile online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Africa de Est și de Nord, America Latină și Asia-Pacific. Delivery Hero are propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume, având sediul central la Berlin și peste 14.000 de angajați.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă