fbpx
Companii Stiri

Hochland, distributie directa din 20161 min

10/07/2015 < 1 min read

Hochland, distributie directa din 20161 min

Reading Time: < 1 minut

De la 1 ianuarie anul viitor, Hochland Romania va prelua distributia produselor sale de la partenerul actual, Whiteland Import Export SRL. Compania isi va dezvolta propria forta de vanzari in teritoriu si va lucra direct cu retailerii din toata tara.

Timp de 20 de ani, Hochland a colaborat cu Whiteland Import Export SRL in sistem de distributie indirecta. Trecerea la modelul de distributie directa presupune dezvoltarea unei echipe de vanzari proprii Hochland Romania si mentinerea cooperarii cu Whiteland pe componente de servicii (logistica, merchandising si BTL). Tranzitia se va face in urmatoarele luni.

Grupul Hochland are vanzari anuale de circa 290.000 de tone de branzeturi, la nivel mondial. Gama de produse Hochland difera de la tara la tara, in functie de comportamentul de consum si preferintele consumatorilor locali. In 2014, grupul a raportat o cifra de afaceri de 1,28 miliarde de euro. Subsidiara din Romania a luat nastere in 1998. Cu doua unitati de productie locale, la Sighisoara si la Sovata, Hochland Romania este lider pe piata branzeturilor si ocupa prima pozitie in segmentele cascaval, branza topita si crema de branza. In 2014, Hochland Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 217,6 milioane lei. Marca Hochland este cea mai cunoscuta marca de branzeturi din Romania, cu o notorietate totala de 99%.

Whiteland Import Export SRL este prezenta pe piata din Romania din 1993 si face parte din grupul de firme Whiteland, alaturi de Whiteland Logistics, specializata in servicii logistice integrate, Imersia Multichannel Agency, agentie de publicitate full services, Advance Software Solutions, specializata in servicii IT, Delicatese Food, fabrica de sosuri de la Medias. In anul 2014 Whiteland Import Export a avut vanzari de peste 100 milioane euro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *