Companii Stiri

Hotel Epoque, in parteneriat cu H.E.R.S

11 mart. 2015 2 min

Hotel Epoque, in parteneriat cu H.E.R.S

Reading Time: 2 minute

Hotel Epoque a incheiat un parteneriat cu Grupul High End Restaurant Solutions (H.E.R.S) pentru managementul operational specific si integrat al sectorului de Food&Beverage, in urma caruia estimeaza  o crestere de 20% a veniturilor pe acest segment.

Astfel, incepand cu luna ianuarie 2015, H.E.R.S este responsabil de operarea outleturilor de Food&Beverage din cadrul domeniului Epoque, ocupandu-se de managementul operational specific de F&B (fluxuri aprovizionare, management costuri, consultanta norme sanitare, strategie si logistica).

Hotel Epoque a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 2.04 milioane euro, in crestere cu 21% fata de anul precedent, raportand un grad mediu de ocupare de 70.7%, cu 7.5% peste media de ocupare a hotelurilor din Bucuresti. (sursa: STR Global). Cifra raportata se datoreaza atat performantei pe segmentul de cazare, cat si popularitatii restaurantului gastronomic L’Atelier, reflectata intr-o crestere de 14% a veniturilor, si ritmului de dezvoltare accelerata al segmentului MICE, care a inregistrat o crestere a veniturilor de 210%.

Pentru 2015, Epoque vizeaza cu 10% a cifrei de afaceri, in contextul in care isi va mentine veniturile pe segmentul de cazare si asteapta o crestere de 20% a veniturilor din MICE si de 21% a restaurantului gastronomic L’Atelier.

Chef_Samuel le Torriellec
Chef Samuel le Torriellec

Meniul restaurantului de gastronomie franceza din cadrul Hotel Epoque, L’ Atelier-l’art culinaire este semnat de Chef Samuel le Torriellec. De origine franceza si cu o bogata experienta in mari bucatarii din Paris si Lyon, Chef Sam detine un rol cheie in cadrul grupului H.E.R.S. de peste 5 ani, devenind unul dintre maitres de cuisine preferati ai Bucurestiului.

Managementul Epoque & L’Atelier – l’art culinaire este asigurat de Diana Popescu in calitate de CEO.

Grupul H.E.R.S are o experienta de peste 20 de ani pe piata HoReCa din Romania. In prezent, portofoliul grupului include LOFT Bucuresti, LOFT Mamaia, Crama Domneasca, El Capitan, Office Predeal si L’Atelier-l’art culinaire.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele alcatuit din 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa, dar si un centru de conferinte si un club pentru petreceri private.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: