Brand Focus Tech

Huawei își deschide porțile către toate smartphone-urile cu Android

ian. 6, 2021 1 min

Huawei își deschide porțile către toate smartphone-urile cu Android

Reading Time: 1 minut

Huawei își deschide porțile către toate smartphone-urile cu Android, indiferent de marcă. Astfel, utilizatorii Android beneficiază de acces gratuit către zeci de mii de aplicații locale și internaționale, alături de alte beneficii importante disponibile în magazinul virtual.

Magazinul virtual de aplicații poate fi instalat pe toate dispozitivele Android accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery sau printr-un clic pe link-ul: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162.

Aplicații locale și globale

HUAWEI AppGallery vine echipat cu peste 1.000 de aplicații locale și zeci de mii de aplicații globale. Principalele categorii de aplicații prezente în HUAWEI AppGallery sunt: Finance, Gaming, Știri, Shopping, Divertisment și Educație. În plus, magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a experienței de utilizare.

Pe lângă accesul la aplicațiile populare disponibile în magazinul virtual, alte beneficii importante oferite tuturor utilizatorilor Android sunt oportunitatea de a participa la concursurile periodice lansate în magazinul virtual și, implicit, posibilitatea de a intra în posesia premiilor atractive puse în joc. În intervalul septembrie 2019 – septembrie 2020, campaniile derulate în HUAWEI AppGallery au înregistrat un număr de peste 25.000 de câștigători și premii în valoare de aproximativ 1.500.000 euro.

Cele mai căutate aplicații

Aplicațiile care au înregistrat cel mai mare număr de descărcări în timpul campaniilor sunt: mobilPay Wallet, Learn33 Languages Free-Mondly, CyberGhost VPN, Jerry’s Pizza, eJobs.ro, Știrile ProTV, Tinder, TIDAL, AntenaPlay, Card Sodexo Romania și George Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: