Lifestyle

Lime introduce abonamente zilnice și lunare pentru utilizatorii din București

18 iun. 2020 2 min

Lime introduce abonamente zilnice și lunare pentru utilizatorii din București

Reading Time: 2 minute

Lime anunță introducerea noilor pachete de abonamente Lime Pass Zilnic și Lime Pass Lunar, disponibile în București în mod de testare începând de astăzi, 18 iunie.

„Trotinetele electrice oferă un mijloc de transport alternativ eficient pentru cei care doresc să călătorească în aer liber, conform standardelor de distanțare socială. Pe baza experienței noastre globale, știm că nevoia de opțiuni individuale de mobilitate crește odată cu aplatizarea curbei COVID-19. Utilizatorii români au dovedit un interes uimitor în utilizarea trotinetelor electrice, cu sute de mii de utilizatori înregistrați de la lansarea de la București în mai 2019”, spune Luca Mateescu, Operations Manager pentru Lime România.

Lime Pass Bucuresti

Cum funcționează și cât costă Lime Pass

Prețul pentru un pachet Lime Pass Zilnic este de 30 de lei și include taxa de deblocare și un număr nelimitat de călătorii cu trotineta pentru 24 de ore, până la 30 de minute pe cursă. Tariful standard pe minut se aplică după 30 de minute pentru orice călătorie.

Lime Pass Lunar este disponibil începând de la 55 de lei și conține pachete de 5, 10 sau 25 de călătorii pe lună, cu deblocări gratuite și până la 30 de minute pe fiecare cursă.

De asemenea, un Lime Pass Deblocări săptămânal actualizat oferă deblocări gratuite nelimitate timp de șapte zile consecutive și costă 9 lei, de 2 ori mai puțin decât înaintea crizei COVID. În funcție de frecvența utilizării, costul abonamentului se poate acoperi în cel puțin 2 zile. Ca exemplu, un utilizator care și-ar fi deblocat trotinete de două ori pe zi, ar ajunge la o reducere de 80% din taxa de deblocare.

Pentru a vă abona la serviciul LimePass, utilizatorii trebuie să deschidă aplicația Lime, să atingă pictograma meniului din colțul din stânga sus, apoi pictograma LimePass, și să urmeze instrucțiunile.

Lime și-a reluat serviciile în București începând cu 15 mai, după ce și-a întrerupt temporar activitatea la jumătatea lunii martie în România, colectând întreaga flotă locală de e-scutere, la fel ca în orașele din Europa și America de Nord.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: