BizRemote by certSIGN Tech

Huawei lansează și în România instrumentul de smart office IdeaHub

13 oct. 2020 2 min

Huawei lansează și în România instrumentul de smart office IdeaHub

Reading Time: 2 minute

IdeaHub de la Huawei este un tool de colaborare inteligentă, un ecosistem pentru birouri smart dedicat unei colaborări remote cât mai eficiente, mai ales în această perioadă de distanțare socială.

Începând cu 12 octombrie 2020, clienții din 27 de țări din din Europa Centrală și de Est și în țările nordice, inclusiv din România, pot comanda produsele din seria IdeaHub, care include modelele IdeaHub S și IdeaHub Pro.

Obiectivul nostru este să oferim tehnologie 4K și AI universală în întreaga gamă de dispozitive de colaborare, precum și cele mai bune instrumente pentru productivitate, toate cu scopul de a îmbunătăți eficiența companiilor. Lăsați toți angajații să experimenteze bucuria de a lucra împreună fără limite”, a declarat Peng Li, președintele Cloud & AI Business Group Huawei CEE & Nordic Region.

Huawei IdeaHub

Sistemul integrează mai multe funcții, inclusiv colaborarea pe mai multe ecrane între telefoane mobile și PC-uri, tablă interactivă, scriere de mână inteligentă, colaborare la distanță și conferințe video. IdeaHub oferă un ecosistem deschis pentru videoconferințe în cloud, design inovator și simplu care înlocuiește echipamentul tradițional și inteligență artificială (AI) integrată.

Huawei IdeaHub suportă conectivitatea către o platformă sau un serviciu terț de videoconferințe în cloud, la calitate 1080p HD și rezoluție 4K.

IdeaHub are un design minimalist, iar suportul său are un singur cablu de alimentare extern, și poate înlocui o tablă albă, un proiector și echipamente profesionale de conferințe video. Ideahub a câștigat Red Dot Award 2020 datorită designului său elegant, contemporan și centrat pe utilizator.

IdeaHub vine cu funcții AI, cum ar fi Acoustic Baffle virtual, care blochează zgomotul inutil, sau AutoFrame, care ajustează automat unghiul camerei în funcție de sala de conferințe și de numărul de participanți. Având 12 microfoane și camera 4K, IdeaHub poate localiza automat vocea purtătorului de cuvânt pe o rază de 8 metri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: