Tech

Piata scade, XAPT creste cu 22%

16/02/2015 < 1 min read

Piata scade, XAPT creste cu 22%

Reading Time: < 1 minut

De trei ori mai multe licente noi vandute, cresterea cu 50% a numarului de angajati si cresterea incasarilor din servicii si mentenanta sunt factorii care au adus cea mai mare crestere anuala a cifrei de afaceri a XAPT Solutions de la intrarea pe piata locala, in 1997.

Compania, care ofera servicii de consultanta, implementare si dezvoltare a solutiilor Microsoft Dynamics, a incheiat 2014 cu o crestere de 22% a cifrei de afaceri, depasindu-si cu 7 puncte procentuale planurile anuntate la inceputul anului trecut. Tot in 2014 s-au semnat cele mai mari doua proiecte de implementare a solutiei Microsoft Dynamics AX (cu peste 100 de utilizatori fiecare), iar relatia cu Microsoft 2014 a consemnat cele mai mari venituri aduse de catre XAPT Solutions de la semnarea contractului de partneriat (2004).

Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions, spune ca pentru 2015 compania si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu doua cifre. „Vom extinde portofoliul de produse in directia sugerata de cererea din piata prin adoptarea solutiei QlikView”, a mai spus Madussi.

Microsoft Dynamics este o suita de aplicatii de ERP si CRM. XAPT Solutions face parte din XAPT Group, partener principal Microsoft Dynamics ERP in Europa Centrala si de Est.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă