MarComm Stiri

IAA Young Professionals lansează prima ediție Global Webinar IAA YP

25/10/2019 < 1 min read

author:

IAA Young Professionals lansează prima ediție Global Webinar IAA YP

Reading Time: < 1 minut

Asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, IAA Young Professionals, lansează conceptul Global Webinar IAA YP. Proiectul se adresează tuturor tinerilor pasionați de online marketing și comunicare, care își doresc să afle ultimele tendințe și să interacționeze cu specialiști din domeniu.

 “În cadrul primei ediții vom discuta despre social media, dar și despre domenii adiacente, precum design thinking și UX/UI, care influențează percepția consumatorilor. Am optat pentru un format accesibil, pentru a putea fi urmărit din orice colț al lumii”, a declarat Iulia Niculae – Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România și Vicepreședinte IAA Young Professionals pentru Europa.

Invitatul ediției va fi George Carey Simos, co-fondator și COO We are Social Media, cu o experiență vastă în social media marketing. El va susține o prezentare privind trendurile dominante ale anului 2019, noutăți ale giganților tech, captarea atenției într-o piață suprasaturată și provocări pe care le vor întâmpina specialiștii în marketing în 2020.

Aflat la prima ediție, Smashing Social Media in 2020 and Beyond, va avea loc pe data de 1 noiembrie, la ora 14:00, și va fi transmis live pe pagina de Facebook IAA Young Professionals.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă