Creativitate

Iași va găzdui în octombrie Ven Ven, International Dance Festival of Salsa, Bachata & Kizomba

Reading Time: < 1 minut

Asociația Dansatorilor Latino Iași lansează Ven Ven International Festival, cel mai mare eveniment internațional de dansuri latino și experiențe urbane din zona Moldovei.

Evenimentul va avea loc la Iași între 19 și 22 octombrie 2023, în cadrul Centrului de Evenimente Agora și în diverse locații atractive din oraș.

Pentru prima ediție, organizatorii își propun să atragă la Iași peste 2.500 de participanți, iubitori și dansatori amatori de Salsa, Bachata și Kizomba din România, Republica Moldova și din Europa, cărora să le ofere o selecție de experiențe memorabile din lumea dansului latino, la cele mai înalte standarde de organizare.

Ediția din octombrie 2023 are ca tematică Atracția urbană și cuprinde 4 zile și nopți pline de activități incitante, atât în zona de desfășurare a festivalului cât și în comunitatea locală.

Din această primă ediție vor face parte artiști internaționali de dans care au o experiență vastă în cele trei tipuri de dans menționate: Salsa, Bachata și Kizomba. Acestora li se vor alătura și cei mai importanți artiști români, reprezentanți ai școlilor de dans de top din România.

Câteva dintre cele mai importante atracții ale evenimentului sunt reprezentate de workshop-urile de dans, de concertul de Bachata susținut de Dani J și de o mulțime de petreceri animate de către DJ internaționali și naționali.

Asociația Dansatorilor Latino Iași reunește 3 dintre cele mai mari școli de dans și coregrafie din nord-estul României: Universul Latino, D.A. Dance Company și Magnitude Dance.

Team

Recent Posts

Cine este Mihaela Neicu, moștenitoarea grupului antreprenorial românesc NEI Holding

S-a implicat încă de la 18 ani în businessul de familie, iar acum, după zece ani, este vicepreședinte al grupului…

54 de minute ago

Doi profesioniști de nivel Grammy susțin un workshop unic la București 

Vrei să înveți cum ajunge vocea soliștilor să sune ca pe înregistrările premiate cu Grammy? Ai ocazia unică să afli…

2 ore ago

Începe Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative

Începe Romanian Design Week, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, organizat de The Institute, prezentat de UniCredit Bank și finanțat de…

3 ore ago

Investitorii și noul Chat GPT-4o. Cum schimbă AI investițiile pe bursă

După ce OpenAI a prezentat cel mai recent model al său, Chat GPT-4o, care pare a fi unul ce schimbă…

3 ore ago

Highlight Agency, debut de parteneriat strategic cu Telekom Romania Mobile

Ca urmare a unui proces de selecție derulat la finalul anului trecut, Telekom Romania Mobile, unul dintre clienții importanți de…

4 ore ago

Cum scade costurile munca în sistem hibrid

Modelul de lucru hibrid a câștigat popularitate în ultimii trei ani, însă nu toate companiile sunt mulțumite de acest sistem,…

7 ore ago