Blog

Idei si inceputuri

21 ian. 2015 < 1 min

Idei si inceputuri

Reading Time: < 1 minut

Imi place sa vad inceputul ca pe o foaie alba. O foaie pe care poti scrie orice, cu posibilitati infinite! Unii sunt de parere ca doar visatorii vad lucrurile asa. Altii, din contra, ca vizionarii au aceasta pornire.

Acesta este farmecul inceputurilor. Ne plac si ne atrag pentru ca au puterea sa ne faca sa visam. Arata cine suntem, ce putem avea si ce putem face.

Uitam de multe ori, insa, ca inceputurile depind de noi. De gandul si de gestul pe care-l facem cand, din nou, avem in fata o foaie alba. Dar, din teama sau prea multa grija, nefacand nimic, ajungem sa scriem povesti goale, neimplinite.

E la fel ca in afaceri, unde, desi ideea este totul, ea este doar inceputul! Ii dai valoare doar daca stii sa o pui pe hartie si s-o transpui in practica. Si, chiar daca e greu si nu stii de unde sa incepi sau cum, cu ce finantare sau cu ce echipa, intelegi doar dupa ce ai pornit la drum faptul ca mergi pana la capat este mai important si cu adevarat dificil.

Privind in urma, stim ca viata ne pune mereu in fata unei noi provocari. Nu te mai teme de inceputuri. Asemeni unei promisiuni, inceputul este frumos cand este infaptuit. Priveste cu atentie foaia alba. Este infinita! Este plina de posibilitati. Nu te lasa insa vrajit de numarul lor. Scrie-ti povestea. Transforma fiecare inceput de an, de business, de foaie alba, in realizari. E frumos sa visezi dar si mai frumos este sa-ti traiesti visul. Inceputul ti-l arata. Depinde doar de tine sa-l faci sa prinda viata.

Iar noi ii vom scrie povestea.

Am scris despre inceputuri si idei la invitatia BRD Groupe Societe Generale cu ocazia lansarii campaniei de imagine #Incepe

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: