Marketing

IMAGE PR are un nou partener

22 iul. 2015 2 min

IMAGE PR are un nou partener

Reading Time: 2 minute

 

Catrinel Burghelea, Partner IMAGE PR
Catrinel Burghelea, IMAGE PR

Catrinel Burghelea este, incepand cu luna iulie, noul partener al agentiei independente de comunicare IMAGE PR. Ea detine acum 5% din actiunile companiei si se alatura celorlalti proprietari ai IMAGE PR, Alexandru Paius si Iulia Tanase.

Din noua pozitie, ramane dedicata rolului sau executiv de la nivelul echipei pe care o conduce in cadrul IMAGE PR, dar va avea noi responsabilitati si in ceea ce priveste intreaga organizatie.

Catrinel Burghelea are 10 ani de experienta in comunicare si relatii publice. Printre ariile sale de expertiza se numara consultanta in comunicare si planificarea strategica, comunicarea corporativa, comunicarea interna si digital. Catrinel coordoneaza in prezent o echipa de 6 consultanti si supervizeaza conturi precum Coca-Cola HBC Romania, Arctic si Dero.

“Este un model de business modern si transparent si este viziunea noastra privind dezvoltarea IMAGE PR. Sunt fericit sa continuam aceasta traditie oferindu-i acest statut lui Catrinel, drept recunoastere pentru cei 10 ani de implicare in proiectele agentiei”, a declarat Alexandru Paius,  General Manager, Partner IMAGE PR.

 “IMAGE PR este agentia in cadrul careia m-am format ca profesionist in comunicare si in care am dezvoltat, la randul meu, o echipa de consultanti. Sunt recunoscatoare si ma bucur ca acum am posibilitatea de a contribui la acest business si dintr-o alta perspectiva”, a spus Catrinel Burghelea, Communication Director, Partner IMAGE PR.

IMAGE PR_Catrinel Burghelea, Alexandru Paius, Iulia Tanase
Catrinel Burghelea, Alexandru Paius, Iulia Tanase

„Catrinel este talentata, ambitioasa si a demonstrat in timp ca este loiala, dar si pasionata de aceasta meserie, calitati care au dus implicit si la performanta profesionala. Acestea sunt valori care la IMAGE vor fi intotdeauna apreciate si recunoscute, care azi ii confera statutul de partener lui Catrinel si care pot deschide maine drumul oricaruia dintre colegii nostri”, a declarat Iulia Tanase, Managing Director, Partner IMAGE PR.

IMAGE PR deruleaza in prezent campanii de comunicare pentru Arctic, Amgen, ARPIM, Coca-Cola HBC, Eco-Rom Ambalaje, Danone, Janssen Pharmaceuticals, Unilever, Reckitt Benckiser etc.  

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: