fbpx
Companii Stiri

Imobiliare de 100 de milioane de euro2 min

04/05/2018 2 min read

Imobiliare de 100 de milioane de euro2 min

Reading Time: 2 minute Potențialul României în orice domeniu este bine cunoscut. Investitorii aleg piața locală datorită multiplelor oportunități, care produc efecte pozitive pe termen lung. Unul din aceste domenii, real estate-ul, atrage în continuare nume mari din toată lumea, care vor să dezvolte aici proiecte interesante.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a grupului Hagag Group din Israel, îşi consolidează poziţia pe piața dezvoltatorilor de pe piața locală, prin achiziția a două clădiri situate pe Calea Victoriei și un teren de peste 3 hectare în apropiere de pădurea Pipera. Dezvoltatorul plănuiește investiții a căror valoare va atinge 70 de milioane de euro. Achiziția celor trei proprietăți imobiliare a totalizat 20 de milioane de euro. Este vorba despre Victoriei 109 (fostul sediu al Petrom) și Victoriei 139 și terenul din Pipera.

“Am ales România deoarece am identificat aici o piață cu un foarte mare potențial de dezvoltare, cu multe oportunități și o vizibilă creștere economică. Am intrat pe piață încă de acum doi ani, dar până acum ne-am concentrat pe achiziția de proprietăți. Am dedicat mult timp achiziției de terenuri bune și nu am făcut compromisuri. Am investit până în prezent peste 20 de milioane de euro, iar anul acesta plănuim să investim încă 50 de milioane de euro în achiziții și dezvoltare”, a spus Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

Un alt proiect rezidențial unic în România, în valoare de peste 14 mili­oane de euro, urmează să fie construit la Timișoara, de către Werk Property Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din zona de vest a țării. Proiectul reprezintă primul concept “vertical village” de pe piața imobiliară din România și va include o serie întreagă de facilități, un atrium generos și o ‚pădure pe verticală’ compusă dintr-o multitudine de arbori și alte tipuri de plante. Clădirea de 10 niveluri va reuni 120 de locuințe. Dezvoltarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru sfârșitul anului 2019.

“Ne-am propus să dezvoltăm un proiect care va redefini stilul de viață urban. Vox Vertical Village va reuni toate beneficiile specifice locuirii într-o casă amplasată la sol, într-o zonă cu spații verzi ample, dar și avantajele evidente ale unui proiect modern, într-o clădire cu un grad ridicat de confort si siguranță”, a spus Virgil Tornoreanu, Managing Partner la Werk Property Group.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *