Business Stiri Tech

Imprimantele business cu jet de cerneală și impactul asupra mediului

aug. 5, 2020 < 1 min

Imprimantele business cu jet de cerneală și impactul asupra mediului

Reading Time: < 1 minut

Totalul vânzărilor de echipamente business pentru imprimarea cu jet de cerneală din regiunea EMEA (Europa, Middle East și Africa) a generat o reducere a consumului de energie cu aproximativ 50,9 milioane de kWh pe an, în comparație cu utilizarea unor echipamente laser competitoare. La rândul său, acest lucru permite o reducere de CO2 cu aproximativ 17,7 mii de tone anual, un volum pe care ar trebui să fie absorbit de 816 mii de arbori într-un an, se arată într-un raport Epson.

În plus, scădere prognozată a costurilor energetice de 5,9 milioane de euro anual demonstrează faptul că sustenabilitatea poate avea un impact pozitiv pentru bugetele companiilor.

Măsurile de tipul «Stați acasă» impuse în multe țări au dus la o recuperare semnificativă a mediului înconjurător. Pe măsură ce trecem la faza de redresare economică, este important să acționăm pentru a menține aceste beneficii pentru mediu pe care le-am câștigat”, a declarat Darren Phelps, vicepreședinte Epson Europe. „Chiar și schimbările mici, de exemplu în alegerile tehnologice, pot ajuta la realizarea acestui lucru. Și pentru că reducerea consumului de energie nu numai că scade producția de CO2, dar echivalează și cu reducerea costurilor, alegerile durabile aduc, de asemenea, beneficii economice, precum redirecționarea resurselor către alte funcții și nevoi ale companiilor”, a adăugat oficialul companiei nipone.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: