Business

Livrare de pachete și planificare de călătorii, printre noile servicii lansate de Uber la nivel global

29 apr. 2021 < 1 min

Livrare de pachete și planificare de călătorii, printre noile servicii lansate de Uber la nivel global

Reading Time: < 1 minut

Uber a anunțat lansarea și extinderea de noi servicii la nivel global, între care: Uber Connect, pentru trimiterea pachetelor; Uber Reserve, pentru rezervarea călătoriilor cu un șofer preferat și Uber Hourly, serviciu care presupune rezervarea unei mașini și a unui șofer pe oră.

Uber Connect

O modalitate rapidă și accesibilă de a trimite pachete prietenilor și familiei folosind aplicația Uber. Serviciul este deja disponibil în peste 25 de orașe și va fi extins în țările europene, inclusiv în orașe ca Amsterdam, Londra, Oslo sau Varșovia.

Uber Reserve

Pentru a permite utilizatorilor să își planifice călătoriile în avans și chiar la costuri mai accesibile, compania va începe lansarea Uber Reserve. Noua opțiune va permite, printre altele, planificarea unei călătorii cu un șofer preferat cu până la 30 de zile în avans. Serviciul va fi inițial lansat în Statele Unite.

Uber Hourly

Compania extinde și serviciul Uber Hourly, care permite rezervarea unei mașini și a unui șofer pe oră. Această funcție este perfectă pentru ieșiri rapide, pentru a face cumpărături și pentru întâlniri cu prietenii în oraș – totul într-o singură călătorie, cu un singur șofer. Serviciul este deja disponibil în câteva orașe din Australia, Statele Unite și EMEA. De asemenea, în următoarele luni, acesta va fi introdus în Țările de Jos, Portugalia și Suedia, printre alte locații.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: